بسیاری از افرادی که از کمر درد رنج میبرند به فیزیوتراپی نیاز دارند. فیزیوتراپی نوعی درمان است که به بهبود حرکت و عملکرد مفاصل و عضلات فرد آسیب دیده کمک میکند. معمولا افرادی که از کمر درد رنج میبرند مراجعه به کلینیکها و مراکز درمانی برایشان کاری سخت و دردناک است و در برخی مواقع میتواند خطر ناک نیز باشد.
در چنین شرایطی استفاده از سرویس فیزیوتراپی کمر در منزل میتواند بهترین راهکار باشد. اگر شما یا یکی از عزیزانتان کمردردی دارید که برای درمان آن نیاز به فیزیوتراپی دارید، میتوانید از سرویس فیزیوتراپی کمر در خانه پلتفرم خدمات پرستاری آسانیسم استفاده کنید.
فیزیوتراپی برای کمر
یکی از بیماریهای شایع، کمردرد است که به دلایل مختلفی از جمله اختلالات و آسیبهای دیسک و اسپاسمهای عضلانی بر اثر سبک نادرست زندگی، حوادث و کهولت سن به وجود میآید. بسته به شدت کمر درد درمان آن نیز متفاوت است. برخی از کمر دردها با جراحی و برخی دیگر با فیزیوتراپی درمان میشوند. در موارد جراحی نیز با توجه به تشخیص و تجویز پزشک برای بهبودی کامل نیاز به فیزیوتراپی است. فیزیوتراپیستها برای کمک به درد کمر و همچنین ارائه مشاوره در مورد مراقبت از کمر از طیف گستردهای از درمانها و تکنیکها استفاده میکنند.
شایعترین دلایل کمر درد عبارتند از:
- کمردرد غیر اختصاصی: نوعی درد کمر است که علت آن (مانند وضعیت پزشکی یا صدمه اساسی) مشخص نیست.
- درد سیاتیک: نوعی درد است که از کمر به پایین در پشت ران و پشت ساق پا و باسن احساس میشود. معمولا در سیاتیک به دلیل دیسکهای طولانی است. بیرون زدگی دیسک آن هم به مدت طولانی منجر به آسیب و فشار به ریشه عصبی میشود.
- بیماری دژنراسیون دیسک یا همان کمر درد ناشی از پیری دیسکها در ستون فقرات.
- تنگی ستون فقرات: در این بیماری فضای اطراف نخاع بیمار باریک میشود در نتیجه به نخاع فشار وارد میشود.
- بلند کردن وزنه سنگین
- فعالیتهای سنگین ناگهانی
- آسیب دیدگی بر اثر تصادف، افتادن از ارتفاع، ورزشهای حرفهای و …
- خوابیدن در وضعیت نامناسب
- نشستن و ایستادن غلط
- خم شدن مکرر و طولانی مدت
- کشیده شدن عضلات کمر به دلیل انجام یک حرکت ناگهانی و نامناسب
- گرفتگی عضلات
- آرتروز
- ساییدگی مهرهها
- بیرون زدگی دیسک کمر
- شکستگی ستون فقرات
- سرطان ستون فقرات
- افزایش وزن
- بارداری
- ضعف عضلانی عمومی
اگر شما هم به هر دلیلی دچار کمر درد شدهاید سرویس فیزیوتراپی برای درد کمر آسانیسم برای شما است. تمام خدمات فیزیوتراپی در منزل توسط بهترین فیزیوتراپیستهای خانم و آقا و با بهترین کیفیت در منزل شما ارائه میشود. در ادامه شما را با انواع فیزیوتراپی کمر و نحوه فیزیوتراپی کمردرد آشنا میکنیم.
انواع فیزیوتراپی کمر
فیزیوتراپ از تکنیکهای مختلفی برای بهبود و درمان کامل کمر درد شما استفاده میکند. برخی از این تکنیکها عبارتند از:
ورزش
اولین و مهمترین درمانی که در فیزیوتراپی انجام میشود ورزش است. این ورزشها یا در مطب دکتر انجام میشود یا در خانه خود بیمار. بیشتر مواقع ورزش برای کمر شامل حرکات کششی و قدرتی بوده تا انعطاف و قدرت عضلات کمر بالا رود و فشار از روی کمر برداشته شود. در این شرایط میتوانید از خدمات پرستار بیمار در منزل بهرهمند شوید. پرستار بیمار در منزل با فیزیوتراپ بیمار صحبت میکند تا برنامه تجویز شده برای بیمار را پیادسازی کند.
درمان دستی برای ستون فقرات
در این تکنیک فیزیوتراپ نیرویی سریع به مفاصل ستون فقرات شما وارد میکند که باعث ایجاد صدای ترک خوردن میشود. این روش باعث تسکین درد و بهبود تحرک ستون فقرات می شود.
ماساژ
تکنیک دیگری که در فیزیوتراپی استفاده میشود و بسیار موثر و خارق العاده است ماساژ است. از این تکنیک برای تسکین درد عضلات کمر، گرفتگی کمر، تورم و سفتی کمر استفاده میشود. فیزیوتراپها از دست یا دستگاهای ویژهای برای ماساژ استفاده میکنند.
درمان گرم، سرد
تکنیک دیگری که در فیزیوتراپی کمر بسیار رایج است گرما و یخ درمانی است. گرما با افزایش گردش خون باعث کاهش گرفتگی کمر، تسکین درد و افزایش انعطاف پذیری کمر میشود. سرما با کند کردن گردش خون منجر به کاهش تورم، اسپاسم عضلات و درد کمر میشود.
اولتراسوند
دستگاههای اولتراسوند امواج صوتی با فرکانس بالا تولید میکنند. این امواج صوتی در اعماق بافتهای کمر حرکت میکنند و باعث ایجاد گرمای ملایمی میشوند. این روش به تسکین کمر درد، اسپاسم عضلات و سفت شدن مفاصل کمک میکند.
تاثیر فیزیوتراپی کمر چقدر است؟
در کنار درمانهای دارویی برای بهبودی افرادی که دچار کمر درد هستند، فیزیوتراپی کمر نیز روشی است که به درمان سریعتر درد کمر میکند.
فیزیوتراپهای متخصص و حرفهای با ارائه تمرینات ویژه درمانی به توانبخشی و بهبود عملکرد عضلات بیمار کمک میکنند و درد کمر را به میزان چشمگیری کاهش میدهند. بیشتر تمرینات فیزیوتراپی کمر که توسط فیزیوتراپها به کار میرود به منظور کاهش فشار بر عصب کمر و کاهش درد کمر است. از آنجایی که افراد مبتلا به کمر درد قادر به حرکت نیستند یا حرکت برایشان دشوار است، توصیهی ما، انجام فیزیوتراپی کمر در منزل است.
قبل از شروع فیزیوتراپی کمر، فیزیوتراپ یک ارزیابی کامل انجام میدهد. این ارزیابی شامل سوالاتی در مورد سابقه سلامتی و علائم خاص شماست؛ بنابراین باید علائم خود را به صورت کامل و با تمام جزئیات توصیف کنید. فیزیوتراپ قبل از طراحی یک برنامه درمانی، حرکات شما را ارزیابی میکند و درباره نحوه استفاده از بدنتان در خانه سوالاتی خواهد پرسید.
فیزیو تراپی کمر با دستگاه ها، راهکارها و تمرینات مختلفی انجام میشود که موجب بهبودی و کاهش سریع درد میشود. از جمله این دستگاهها و روشهای درمانی عبارتند از:
- فیزیوتراپی کمر با لیزر
- مگنت تراپی
- تراکشن ستون فقرات
- شاک ویو تراپی
- الکتروتراپی
- سوزن خشک
- درمان های دستی
- تمرینات ورزشی
موارد ذکر شده از جمله موثرترین راهکارهای فیزیوتراپی کمر هستند که با مراجعه به مراکز درمانی یا فیزیوتراپی در منزل قابل ارائه هستند.
فیزیوتراپی کمر بعد از عمل جراحی
در برخی موارد پس از عمل جراحی در ناحیه ستون فقرات، ممکن است بافتهای اطراف دچار چسبندگی شوند و یا دکتر تشخیص دهد که برای بهبودی کامل و بهتر بیمار نیاز به فیزیوتراپی دارد. فیزیوتراپی پس از عمل جراحی موجب کاهش این عوارض و افزایش ثبات و قدرت در قسمت ستون فقرات بیمار می شود.
فیزیوتراپی کمر بعد از عمل جراحی میتواند با روشهای مختلفی از جمله لیزر، تمرینات دستی، ماساژ و … انجام شود. در این مرحله آموزش بیمار از اهمیت بالایی برخوردار است؛ در نتیجه فیزیوتراپ روشهای صحیح ایستادن، نشستن، خوابیدن، انواع خم شدن، بلند کردن اشیاء مختلف و… را با تمرین درمانی به بیمار آموزش میدهد.
فیزیوتراپی دیسک کمر
شایعترین نوع فیزیوتراپی در بین افراد، فیزیوتراپی دیسک کمر است. ستون فقرات از 24 مهره تشکیل شده است که به وسیله صفحات غضروفی از یکدیگر جدا میشوند. در واقع در حالت طبیعی هر فرد دارای 4 دیسک کمر است. دیسک کمر در برابر فشارهایی که به کمر وارد میشود مانند ضربه گیر عمل می کند؛ اما دیسک کمر نوعی بیماری نیست، آنچه که در بین مردم به عنوان بیماری محسوب میشود بیرون زدگی دیسک کمر است. بیرون زدگی دیسک کمر باعث درد شدید در کمر میشود و درمان آن بسیا سخت و زمانبر است.
علائم دیسک کمر
در این بخش علائمی را بیان خواهیم کرد که نشان دهنده وجود دیسک کمر در فرد است. در صورت مشاهدهی هر کدام از این علائم ، میتوانید از خدمات فیزیوتراپ در منزل استفاده کرده و قبل از شدت گرفتن درد کمر، برای درمان و پیشگیری اقدام کنید.
- احساس خواب رفتگی در پاها
- بیحسی در عضلات فرد
- درد موضعی در ناحیه کمر
- ضعف عضلات ناحیه کمر
- انتقال درد از کمر تا پای فرد
فیزیوتراپی دیسک کمر و سیاتیک چگونه انجام میشود؟
سیاتیک دردی است که در مسیر عصب سیاتیک بوجود میآید. سیاتیک بزرگترین عصب در بدن انسان است. این درد از کمر به پایین، پشت ران، پشت و یا خارج ساق پا احساس میشود. درد سیاتیک ممکن است به صورت ناگهانی ایجاد شود یا به تدریج ایجاد شود و با گذشت زمان افزایش پیدا کند.
علائم و نشانههای بیمار مبتلا به سیاتیک عبارتند از:
- درد در ناحیه کمر، لگن، ران، ساق پا
- بی حسی، سوزن سوزن شدن و یا ضعف در باسن، ران، ساق پا و یا ناحیه پا
ورزش درمانی و فیزیوتراپی سیاتیک برای تسکین و درمان درد عصب سیاتیک و پیشگیری از علائم بیماری سیاتیک استفاده میشوند.
یک فیزیوتراپیست برای درمان سیاتیک ممکن است ترکیبی از انواع مختلف مدالیتههای فیزیکی، درمان دستی، تمرینات بافت نرم و درمانهای ورزشی را برای بیمار مبتلا به سیاتیک تجویز کند. تمرینات فیزیوتراپی در منزل برای درمان خانگی سیاتیک بستگی به علت زمینهای سیاتیک و عوامل دیگر مانند میزان درد بیمار و وضعیت کلی بیمار دارد.
برخی از تمرینات ورزشی برای درمان سیاتیک شامل موارد زیر است:
- کشیدن زانو به سمت قفسه سینه
- کشش متحرک سیاتیک
- اکستنشن کمر
- کشش عضلات همسترینگ در حالت ایستاده
- کشش عمیق عضلات گلوتئال به صورت درازکش
عوارض فیزیوتراپی دیسک کمر
فیزیو تراپی کمر هیچگونه عارضهای ندارد و افراد نیازمند فیزیوتراپی میتوانند تا سالها از این روش درمانی استفاده کنند بدون اینکه آسیبی ببینند؛ اما توجه داشته باشید اگر فیزیوتراپی دیسک کمر به درستی و توسط فردی آموزش دیده و متخصصی انجام نشود، میتواند وضعیت شما را از آنچه که هست بدتر کند و عوارض جبران ناپذیری به جای بگذارد. بنابراین توصیه میکنیم برای فیزیوتراپی در منزل به موسسات و پلتفرمهای معتبری که خدمات فیزیوتراپی در منزل را ارائه میدهند مراجعه کنید.
پیشگیری از ایجاد دیسک کمر
در این بخش برخی از روشهای پیشگیری از ایجاد دیسک کمر را معرفی میکنیم:
- به طور منظم ورزش کنید، ورزشهای صبحگاهی، پیاده روی و شنا ورزشهای مناسبی برای جلوگیری از دیسک کمر هستند.
- اضافه وزن نداشته باشید. با حفظ وزن سالم بدن، بار وارد شده به پایین کمر کاهش می یابد.
- سیگار نکشید. نیکوتین سیگار به دیسکهای کمر آسیب وارد میکند. چرا که مانع جذب مواد غذایی به دیسک کمر و همچنین باعث خشکشدگی و شکنندگی دیسکها میشود.
- در هنگام ایستادن یا نوشتن، وضعیت بدنی خود را در حالت مناسب حفظ کنید.
- برای پیشگیری از دیسک کمر از انجام فعالیتهای سنگین و پرفشار جدا خودداری کنید.
- از صندلی مناسب و استانداردی در محیط کار استفاده کنید.
سایر خدمات فیزیوتراپی کمر در منزل
اگر دچار درد کمر شدهاید برای جلوگیری از ابتلا به دیسک کمر، سیاتیک و … نیاز به فیزیوتراپی در منزل دارید میتوانید با پلتفرم خدمات پرستاری آسانیسم تماس بگیرید. تمام خدمات فیزیوتراپی کمر در منزل آسانیسم توسط کادری مجرب و متخصص ارائه میشود. در ادامه برخی از خدمات فیزیوتراپی در منزل ارائه شده توسط آسانیسم را معرفی میکنیم:
فیزیوتراپی کمر و ستون فقرات
گاهی اوقات افراد به دلایل مختلفی از جمله جراحی نیاز به استراحت مطلق دارند؛ بنابراین ممکن است به دلیل بیتحرکی از ناحیه ستون فقرات دچار مشکل شوند. در این صورت فیزیوتراپ ابتدا مشکلات ستون فقرات را شناسایی میکند و سپس تمرینات ضد التهاب و درد و همچنین تمرینات آموزشی ثبات ستون فقرات را آغاز میکند.
فیزیوتراپی لگن
یکی دیگر از خدمات فیزیو تراپی در منزل پلتفرم خدمات پرستاری و مراقبتی آسانیسم فیزیوتراپی لگن است. درد لگن عارضهای شایع است که معمولا افراد در دوران سالمندی و میانسالی آن را تجربه میکنند. فیزیوتراپی لگن فواید و توانبخشیهای زیر را به دنبال دارد:
- کاهش درد یا از بین بردن کامل درد
- بهبود دامنه حرکتی لگن
- تقویت عضلات اطراف لگن
- بازگرداندن حرکات عملکردی نرمال مفصل لگن
شما میتوانید برای استفاده از خدمات فیزیوتراپی کمر و پا نیز با پلتفرم خدمات پرستاری و مراقبتی آسانیسم تماس بگیرید.
فیزیوتراپی کمر در دوران بارداری
یکی از شایعترین اختلالاتی که اکثر زنان در دوران بارداری تجربه میکنند کمر درد است. علت کمر درد در دوران بارداری معمولا افزایش وزن، استرس، تغییر وضعیت بدنی، وضعیت قرار گیری جنین، افزایش هورمونها و … است.
یکی از روشهای درمانی برای کمر درد در دوران بارداری، فیزیوتراپی است. با توجه به وضعیت مادران باردار فیزیوتراپی کمر در دوران بارداری بهترین روش برای کاهش کمر درد است. توجه داشته باشید که فیزیوتراپی در تمام مراحل بارداری قبل از بارداری وحتی بعد از زایمان، به سلامت جسمی بانوان کمک زیادی می کند.
برخی از روشهای درمانی فیزیوتراپی کمر در دوران بارداری شامل موارد زیر می شود:
- سرما و گرما درمانی
- تمرین درمانی
- ماساژ درمانی
- درای نیدلینگ
فیزیوتراپی کمر کودکان
کمر درد در کودکان بیشتر در زمانهای تمرین و ورزشهای حرفهای و همچنین بازی کردنهای خطر ناک رخ میدهد. البته ممکن است کودک با سقوط از روی مبل و یا ارتفاعی بلند از ناحیه کمر آسیب ببیند. در این صورت فیزیوتراپی کمر کودکان توسط فیزیوتراپهای حرفهای و متخصص بهترین راهکار برای درمان درد کمر در کودکان است. والدین فرزند نیز باید بیاموزند که چگونه حرکات بدن کودکشان را در فعالیتهای روزانه کنترل کنند و با تمرینات مداوم روزمره عملکرد و توانایی جسمی فرزند شان را بهبود ببخشند.
فیزیوتراپی اسپاسم کمر
گرفتگی عضلات کمر یا همان اسپاسم کمر یکی از شایعترین مشکلات بیماران مبتلا به کمردرد است؛ در صورتی که اسپاسم کمر به صورت مزمن و طولانی مدت باشد فیزیوتراپی نه تنها آن را درمان میکند، بلکه با پیدا کرن علت اصلی از بروز دوباره آن جلوگیری میکند.
درمان گرفتگی کمر
گزینه های درمانی مختلفی برای درمان گرفتگی کمر وجود دارد که در ادامه این روش ها را معرفی میکنیم:
مراقبت در منزل
روش های خودمراقبتی برای 72 ساعت اول پس از شروع درد مفید هستند اما توجه داشته باشید که اگر درد پس از ۷۲ استفاده از روش های درمان گرفتگی کمر در منزل بهبود نیافت، باید با پزشک خود تماس بگیرید. از جمله روش های درمان گرفتگی کمر در خانه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
فعالیت های بدنی معمولی خود را برای چند روز متوقف کنید و از کمپرس سرد و گرم استفاده کنید. کمپرس سرد و گرم برای کاهش التهاب و گرفتگی کمر بسیار مفید هستند. پیشنهاد میشود از کمپرس گرم و سرد به طور متناوب استفاده کنید.
برای تسکین درد از داروهای مسکن بدون نسخه مانند ایبوپروفن (Advil، Motrin IB) یا استامینوفن (Tylenol) استفاده کنید.
گاهی اوقات خوابیدن به پشت باعث ناراحتی بیشتری می شود. در چنین شرایطی سعی کنید به پهلو دراز بکشید و زانوهای خود را خم کنید و یک بالش بین پاهای خود قرار دهید. اگر می توانید به راحتی به پشت دراز بکشید، یک بالش را زیر ران خود قرار دهید تا فشار روی کمر را کاهش دهید.
حمام گرم یا ماساژ اغلب میتواند ماهیچههای سفت و منقبض شده کمر را شل کند.
درمان پزشکی
کمردرد می تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود، از جمله:
- کشیدگی و ضعف عضلانی
- اعصاب فشرده شده
- انحراف نخاع
برخی از درمان های پزشکی شامل موارد زیر میشود:
- داروها
- لوازم پزشکی
- فیزیوتراپی
پزشک شما دارو ها و دوز های مختلفی را بر اساس شرایط و علائم شما تجویز میکند.
برخی از داروهایی که ممکن است پزشک شما تجویز کند عبارتند از:
- شل کننده های عضلانی
- داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs)
- داروهای مخدر مانند کدئین برای تسکین درد
- استروئیدها برای کاهش التهاب
- تزریق کورتیکواستروئید
پزشک شما همچنین ممکن است فیزیوتراپی را تجویز کند، از جمله:
- ماساژ دادن
- تمرینات تقویتی
- دستکاری کمر و ستون فقرات
عمل جراحي
برای موارد شدید گرفتگی کمر، ممکن است جراحی لازم باشد. جراحی معمولاً تنها زمانی یک گزینه است که سایر درمان ها با شکست مواجه شوند. با این حال، در صورت از دست دادن کنترل مثانه، یا اختلال های پیشرونده عصبی، جراحی به یک گزینه اورژانسی تبدیل می شود. در این بخش برخی از روش های جراحی کمر را معرفی می کنیم:
- دیسککتومی نوعی عمل جراحی است که رد آن . جراح یک قطعه کوچک از لامینا، قسمت استخوانی کانال نخاعی را برمی دارد. این روش جراحی فشار ریشه عصبی را کاهش می دهد.
- درمان الکتروترمال داخل دیسکال (IDET) شامل وارد کردن یک سوزن از طریق کاتتر به دیسک و گرم کردن آن به مدت 20 دقیقه است. این کار دیواره دیسک را ضخیم تر می کند و برآمدگی دیسک داخلی و تحریک عصب را کاهش می دهد.
- همجوشی ستون فقرات باعث قوی تر شدن ستون فقرات و کاهش حرکت دردناک می شود. در این روش دیسک های بین دو یا چند مهره برداشته می شود. سپس جراح با پیوند استخوان یا پیچ های فلزی مخصوص مهره ها را در کنار یکدیگر جوش می دهد.
- لامینکتومی ستون فقرات، همچنین به عنوان رفع فشار ستون فقرات شناخته میشود، جراح لامینا را جدا میکند تا اندازه کانال نخاعی بزرگتر شود. اینکار باعث کاهش فشار بر روی نخاع و اعصاب می شود.
هزینه فیزیوتراپی کمر در منزل
یکی از پرسشهای رایج در میان افرادی که به سرویس فیزیوتراپی کمر در منزل نیاز دارند هزینه فیزیوتراپی کمر در منزل است. سرویس فیزیوتراپی کمر در منزل، علاوه بر این که به شما و عزیز بیمارتان در دسترسی آسان به این نوع خدمات کمک می کند، باعث صرفه جویی در وقت و هزینه شما نیز می شود.
از جمله عوامل موثر بر قیمت فیزیوتراپی کمر در منزل عبارتند از:
- سختی درمان
- قیمت تجهیزات و دستگاه ها
- مدت زمان فیزیوتراپی کمر
- مسافت میان درخواست کننده و فیزیوتراپ
انجام خدمات گوناگون فیزیوتراپی در منزل توسط فیزیوتراپهای متخصص آسانیسم، برای افرادی که به دلایل مختلفی قادر به حضور در مراکز درمانی نیستند از اهمیت بالایی برخوردار است. شما میتوانید برای اطلاع دقیق از هزینه فیزیوتراپی کمر در منزل با کارشناسان ما تماس بگیرید.
با کادر مجرب آسانیسم از درد کمر رها شوید
آسانیسم یک پلتفرم خدمات پرستاری معتبر و نام آشنا در شهر تهران و کرج است و برای جلب رضایت شما عزیزان و ارائه خدمات پرستاری و مراقبتی با کیفت با پرستاران، پزشکان و فیزیوتراپهای متخصص، متعهد، آموزشدیده و مجرب زیادی همکاری میکند. یکی از خدمات برجسته آسانیسم در کنار سرویس پرستار در منزل، سرویس پزشک در منزل، سرویس فیزیوتراپی در منزل تهران و کرج است؛ بنابراین اگر در مناطق تهران و کرج زندگی میکنید، میتوانید از خدمات فیزیوتراپی کمر در منزل آسانیسم بهره مند شوید.
در نظر داشته باشید که تمامی پرسنل از جمله فیزیوتراپهای آسانیسم هنگام استخدام احراز هویت میشوند و همچنین به منظور افزایش کیفیت خدمات رسانی، کارشناسان آسانیسم بر عملکرد پرسنل خود به صورت دورهای نظارت دارند.
کارشناسان پلتفرم خدمات پرستاری آسانیسم در تمام روزهای هفته به صورت 24 ساعته پاسخگو و پشتیبان شما هستند؛ بنابراین در صورت نیاز به راهنمایی و مشاوره و همچنین اعلام نارضایتی از کار فیزیوتراپ، تیم پشتیان آسانیسم پاسخگوی شما خواهد بود.
شما میتوانید برای درخواست فیزیوتراپ در منزل فرم ثبت سفارش موجود در سایت و اپلیکیشن آسانیسم را تکمیل کنید یا با شماره تلفن 02191304433 تماس بگیرید. پس از ثبت درخواست شما، کارشناسان ما جهت هماهنگی بیشتر و اطلاع از وضعیت و شرایط جسمانی شما یا بیمارتان با شما تماس خواهند گرفت، سپس با توجه به نیازتان سرویسدهی خواهند داشت.
فیزیوتراپی کمر شامل چه خدماتی است؟
فیزیوتراپی دیسک کمر و سیاتیک، فیزیوتراپی ستون فقرات و فیزیوتراپی کمر در دوران بارداری بخشی از خدمات فیزیوتراپی کمر در منزل است.
هزینه فیزیوتراپی کمر در منزل چقدر است؟
عوامل متفاوتی بر روی قیمت تاثیرگذار هستند مانند سختی درمان، قیمت تجهیزات و دستگاه ها، مدت زمان فیزیوتراپی و محل سکونت. برای اطلاع دقیق از قیمتها با کارشناسان ما تماس بگیرید.
فیزیوتراپی کمر در منزل چگونه انجام میشود؟
فیزیوتراپیست در جلسه اول ابتدا یک ارزیابی کامل انجام میدهد که شامل سوالاتی در مورد سابقه سلامتی بیمار است سپس حرکات بیمار را ارزیابی میکند و در انتها روش درمانی و تعداد جلسات را مشخص میکند.
فیزیوتراپی کمر چه عوارضی دارد؟
فیزیوتراپی کمر به طور معمول عارضهای ندارد و افراد نیازمند فیزیوتراپی بدون اینکه آسیب ببینند میتوانند از این روش درمانی استفاده کنند؛ اما اگر فیزیوتراپی کمر توسط فردی متخصص انجام نشود، میتواند عوارض جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.
فیزیوتراپی چجوری دیسک کمر رو درمان میکنه؟
سلام دوست عزیز، فیزیوتراپی یک درمان غیر تهاجمی است که میتواند جایگیزن مناسبی برای جراحی کمر باشد؛ زمانی که پزشک انجام جراحی را برای درمان دیسک کمر توصیه نکرده باشد، بیمار میتواند از فیزیوتراپی برای بازیابی سلامتی و کاهش دردها استفاده کند.
سلام. امکان درمان سیاتیک با استفاده از فیزیوتراپی کمر وجود دارد؟
سلام. بله سیاتیک نوعی بیماری است که باعث درد در ناحیه ای میشود که عصب سیاتیک از آن میگذرد. درد سیاتیک از کمر آغاز شده و در باسن، پشت ران تا پشت پا حس میشود. تنگی کانال نخاعی، سندروم پیریفورمیس و فتق دیسک کمر از دلایل ایجاد این درد هستند که با استفاده از فیزیوتراپی قابل درماناند.
سلام. با چه روشهای فیزیوتراپی میشه دیسک کمر رو درمان کرد؟
سلام. آب درمانی، لیزردرمانی، ورزش درمانی، آزاد سازی اعصاب کمر و رعایت ارگونومی، تعدادی از روشهای مفید برای درمان دیسک کمر هستند که انجام آنها با تجویز و زیر نظر فیزیوتراپیست توصیه میشود.